Нема да ви дозволиме од Трнодол и Жданец да направите Дебар Маало, рекоа денес жителите на овие населби на јавната презентација на Деталниот урбанистички план ...
сите 4 | | | веќе видена

Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари (АСМЛ) ги потсетуваат здравствените власти, за како што велат, потребното време и потрошените финансии потребни ...
сите 2 | | | веќе видена

Општинската организација на Црвен крст Дебар, во соработка со Институтот за трансфузиона медицина, денеска спроведе крводарителска акција во Центар Жупа. – ...
сите 3 | | | веќе видена