Детали четврток, 07 декември 2023 „Во целата оваа колективна траума заборавивме на мајката на Вања и на нејзината сестричка“ – нагласува Весна Петрушевска ...
| | прочитана: 345 | веќе видена

Членови на дебарското здружението на ловци „Стогово-2“, во кое членуваат и оние од Центар Жупа, успешно реализираа акција за прихранување на мечки и друг ...
сите 2 | | | веќе видена