Во насока на засилена промоција на фудбалската игра на домашната сцена, ЕКИПА со избор на најдобрите од секоја рунда натпревари од ПМФЛ. Покрај тимот на колото ...
| | веќе видена

Македонскиот фудбал вчера прослави еден јубилеј, 115 години од првиот официјален фудбалски натпревар одигран во Македонија, кој се одигра тогаш во рамките на ...
| | веќе видена