Дали знаете зошто лимонот се користи во комбинација со спанаќ?

Сигурно сте слушнале дека постои одреден диететски режим на исхрана по крвна група. Дали сте знаеле дека постојат и чаеви за секоја крвна група? Крвна група 0 ...
| | веќе видена | слични

Научниците тврдат дека нашето тело синтетизира околу 100 хормони од кои шест се важни за убавината на жената. Тие придонесуваат за еластичност на кожата, ја ...
| | веќе видена | слични

Транзицијата од една сезона во друга и промените во температурата влијаат и на оние кои ги обожаваат сите сезони. Сепак, преминот од летни во студени денови, ...
| | веќе видена | слични

Метаболизмот е процес што телото го користи за разградување на храната и хранливите материи за да добие енергија и да поддржува разни функции. На метаболизмот ...
| | веќе видена | слични

Есента и зимата се сезони кога вирусните инфекции демнат од сите страни, а со пандемијата на коронавирус, особено е неопходно да се зајакне организмот, да се ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Време е Скопје да се врати на скопјани, а Данела Арсовска да поднесе оставка, вели градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски. -Кредибилитетот и ...
сите 599 | | | веќе видена

Државната изборна комисија (ДИК) вечерва во рамки на 102. седница ги објави првичните и официјални резултати од 100 отсто преброените гласови од ...
сите 224 | | | веќе видена

ЧЕСТИТКИ ЗА ПОБЕДАТА НА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА Претседателката на Косово, Вјоса Османи упати честитки до македонската претседателка Гордана Силјановска Давкова. ...
сите 96 | | | веќе видена

Попладнево се огласи метеорологот Славчо Попоски, кој најавува ново невреме и пороен дожд за цела земја. - Нашата алатка за рано предупредување од појава на ...
сите 222 | | | веќе видена

Социјалистичката партија на Македонија укажува дека гласањето на 8 мај е историско, народот ќе ја определи својата иднина и иднината на државата. ...
сите 19 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Дали знаете зошто лимонот се користи во комбинација со спанаќ?

Од:
До кого (е-маил):
Порака: